Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ «ΣΤΙΒΟ» ΑΦΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ


Αντώνης Κλάδης


ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ!...

 ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΟΦΙΑ??? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 11 ΧΡΟΝΙΑ???

17 Μαρ (Πριν από 9 ημέρες)

Σοφία Σακοράφα, Ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα, Ευρωβουλευτής

Από το 2010 αγωνιστήκαμε εντός κι εκτός βουλής για να συγκροτηθεί Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου που θα εξετάσει και θα αναλύσει το δημόσιο χρέος της Ελλάδας. Από αύριο ο αγώνας μας γίνεται κατάκτηση.

Η ΕΛΕ όμως θα ήταν "πουκάμισο αδειανό" δίχως την καθοριστική συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών.

Η στήριξή σου, η συμμετοχή σου, η ενεργοποίησή σου είναι το ισχυρότερο εργαλείο μας στον αγώνα μας για την αλήθεια.

Η ΕΛΕ είναι εσύ!

Σοφία Σακοράφα

υπογραφή: Σοφία Σακοράφα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΘέμα: Συνέντευξη Τύπου για την συγκρότηση Επιτροπής του Κοινοβουλίου για τον Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους και την προαγωγή της διεθνούς συνεργασίας της Βουλής με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τα Κοινοβούλια άλλων χωρών και άλλους διεθνείς οργανισμούς σε θέματα χρέους

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

12 μ.μ.

Αίθουσα 150 – Βουλή

Θα μιλήσουν:

Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων

Σοφία Σακοράφα, Ευρωβουλευτής

Eric Toussaint, ειδικός επιστήμων για θέματα επονείδιστου και παράνομου χρέους.

Θα υπάρξει ταυτόχρονη διερμηνεία στην αγγλική και στη γαλλική γλώσσα για τους εκπροσώπους του ξένου τύπου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιστοσελίδα: sakorafa.gr

Πολιτικό Γραφείο: Τζωρτζ 30-32, Αθήνα 106 82

τηλ. 210 3814451 fax: 210 3814681

e-mail: sofia@sakorafa.gr

facebook: SofiaSakorafa

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ...

 

Αντώνης Κλάδης

Antonis Kaoukis <kaoukisa@gmail.com>

3:20 μ.μ. (Πριν από 13 λεπτά)

προς Σοφία

"Όχι άλλο κάρβουνο" Σοφία... Όχι άλλο "δούλεμα" !

Οφείλω όμως να σε πληροφορήσω ότι ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του πολίτη απ'όπου και καλείται πολιτικός, επιτελεί λειτούργημα, και δεν το κάνει επί μισθώσει, αλλά επί πιστώσει... Προσφέρει δηλαδή τις υπηρεσίες του στο σύνολο, και περιμένει να ανταμειφθεί και ο ίδιος, από τα οφέλη της δικής του πολιτικής και κοινωφελών του ενεργειών, αφού και ο ίδιος είναι ένα μικρό μέρος του συνόλου! Άρα Σοφία, το σύνολο των πολιτικών (όσων τουλάχιστον, εγώ όσο ζω έχω γνωρίσει) οφείλει κάποια στιγμή, να επιστρέψει τα κλοπιμαία που έχει βαφτίσει μισθούς ως τώρα!...

Τις εξεταστικές επιτροπές για διάφορους ελέγχους Σοφία, ετούτος ο έρμος ο λαός, τις έχει δεκαετίες τώρα (απ'ό,τι θυμάμαι, για να μην πω αιώνες) "φάει στη μάπα"!!!

Οφείλεις όμως κι εσύ να μου απαντήσεις αν έχεις έστω και ελάχιστο ίχνος όχι πολιτικής, αλλά Ανθρώπινης ευθιξίας Σοφία, σε δυο τρία ερωτήματα που θα σου θέσω παρακάτω.

1ον)

Γνώριζες ποτέ την τεράστια προδοσία κατά των Ελλήνων πρωτίστως, αλλά και όλων των λαών του πλανήτη ; Γνώριζες στ' αλήθεια την βασικότερη αυτή ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα των Ανθρώπων, το οποίο και στούς ίδιους στην πραγματικότητα ανήκει, έχει δοθεί σε χέρια ιδιωτών τοκογλύφων για εκατοντάδες, για να μην πω χιλιάδες χρόνια τώρα;;; (Πιστεύω ότι τουλάχιστον από την νεότερη Ιστορία μας, γνωρίζεις ότι αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίον τα "λαμόγια" δολοφόνησαν και τον ένα και μοναδικό, και πραγματικό Έλληνα κυβερνήτη, Ι. Καποδίστρια.)

2ον)

Γνώριζες ποτέ Σοφία κάτι για την περιβόητη σύμβαση Cooper ΦΕΚ 27/02/1940 την τεράστια αυτή ΠΡΟΔΟΣΙΑ που εν ολίγοις καταδικάζει τον Ελληνικό λαό σε παντοτινή φτώχεια και δυστυχία, αφού τον δεσμεύει να μήν βάλει χέρι ποτέ στον ορυκτό του πλούτο;;;

3ον)

Γνώριζες ακόμα Σοφία κάτι για την άλλη συμφωνία - προδοσία κατά των Ελλήνων αλλά και όλων των άλλων χωρών που συμμετείχαν στην εν λόγω συμφωνία - ΠΡΟΔΟΣΙΑ του Bretton Woods κατά το έτος 1944 και επικυρώθηκε την επόμενη χρονιά με το ΦΕΚ 315 27/ 12/1945, όταν ιδρύθηκε το ΔΝΤ, και οι λογαριασμοί των Χωρών-μελών του παγκόσμιου καταπιστεύματος, ακόμα και τα ποσά που η Χώρα μας συνέβαλε για την ίδρυση, και τους λογαριασμούς μας εκεί μέσα σήμερα, αλλά και τα δικαιώματά μας σε αυτούς;;;

Θα μπορούσα να σου κάνω πολλές ακόμα ερωτήσεις Σοφία...

Όμως σαν πολίτης αυτής της Χώρας μου, (βάσει Ελληνικού Συντάγματος) έχω το ΧΡΕΟΣ να ασχοληθώ επιτέλους με την ζωή μου την ίδια, αφού αυτή είτε το θέλω είτε όχι, όπως και όλων των συμπολιτών μου, είναι στα δικά σου ή δικά σας μάλλον χέρια Σοφία!

Θα περιμένω λοιπόν εναγωνίως απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα, διότι δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Άν γνώριζες, όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχεις στά κοινά μας, όφειλες να είχες καταγγείλει τα παραπάνω αίσχη... Άν πάλι δεν τα γνώριζες, αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι (όπως και για όσους το πούν) δεν μπορούν να χειρίζονται τις "τύχες" των ζωών των Ελλήνων αλλά και την τύχη της γής των Ελλήνων, που έχουν "κατακρεουργηθεί" ιδιαιτέρα τα τελευταία χρόνια!

Αφήστε να το κάνουν αυτοί που γνωρίζουν, αυτοί που μπορούν, και αυτοί που νοιώθουν, και σε βεβαιώ ότι υπάρχουν τέτοιοι... Κάντε κάποια άλλη δουλειά "κυρία" Σακοράφα, και μη μπερδεύετε την ΔΟΥΛΕΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, με το ΙΕΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!..........

Υ.Γ. Το κυρία, είναι σε εισαγωγικά, διότι δεν υπάρχουν κύριοι στην Ελλάδα! Δεν υπάρχουν απ' όταν τουλάχιστον η Εθνική μας κυριαρχία παραδόθηκε "αμετακλήτως και άνευ όρων", σε ανθρωποειδή !!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΗΣ

ΠΗΓΗ: facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ

ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ...

    Ο χρήστης  Αντώνης Κλάδης   είναι με το χρήστη   Νικος Παρασχης . ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΑΠΑ...

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ